Новий каталог овочевих культур 2023

Новини

Привіт, друзі! Якщо ви любите вирощувати свіжі та смачні овочі у своєму саду або городі, то маємо для вас чудову новину. Супермаркет насіння випустив новий каталог овочевих культур з більш ніж 50 новими сортами та гібридами овочів!

Тепер ви можете знайти все, що потрібно для вашого саду або городу, у нашому новому каталозі. Він містить різноманітні види овочів, такі як помідори, огірки, кабачки, буряки, морква та інші.

Крім того, в нашому каталозі є багато корисної інформації про кожен вид овоча, включаючи опис рослини та плоду, стійкість до хвороб та ін. Тому, навіть якщо ви новачок, вам буде легко обрати собі потрібний сорт або гібрид.

Отже, не зволікайте! Оформлюйте замовлення і отримайте каталог овочевих культур від супермаркету насіння та зробіть свій сад або город ще більш смачним та здоровим. Робіть замовлення вже сьогодні та насолоджуйтеся свіжими та смачними овочами вже цього літа!?????️

Посилання на онлайн-версію каталогу: https://issuu.com/supermarket_semyan/docs/top_2023

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Анастасія Хахалева
Понад п'ять років досвіду роботи в друкованих виданнях. З 2015 по 2019 рік - головний редактор журналу «Супермаркет Насіння» і менеджер зі зв'язків з громадськістю, у зв'язку з чим обробляю і аналізую дані про товари, їх популярності і особливості від клієнтів і виробників. Закінчила Таврійський державний агротехнологічний університет за спеціальністю організація с / г виробництва. Магістр економіки, торгівлі і біржової діяльності.
Оцініть автора
Агро Сіті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: