Рейтинги овочевих культур
Савойська капуста (Brassica oleracea var. Sabauda L.) – це різновид білокачанної капусти зі зморшкуватим світло-зеленим листям. Багато людей віддають
Червонокачанна капуста – це різновид капусти, яка формує головки з яскраво-пурпурним листям. Цікаво, що рослина змінює свій колір залежно від pH
Якщо Ви любите їсти кабачки та цукіні, то спробуйте для різноманітності виростити патисони. Вони мають ніжний, м’який смак і містять більше корисних
Брюссельська капуста – це наймолодший родич білокачанної капусти. Крім свого незвичайного вигляду, від інших капуст вона відрізняється високою стійкістю
Кольрабі – це корисний продукт, який часто забувають включати до раціону. Адже цей родич капусти має чудовий смак і гарний зовнішній вигляд.
Через специфічний запах селери багато людей відмовляються додавати її в їжу, але якщо придивитися до її складу, то стане зрозуміло, що це просто незамінний
Види квасолі розрізняються за формою, розміром та кольором бобів. Залежно від способу споживання квасоля ділиться на спаржеву та зернову (лущильна).
Щороку селекція рослин стрімко розвивається. Завдяки цьому в продажу з’являється все більше нових сортів і гібридів культур з різними перевагами.
Зараз у продажу існує величезна різноманітність сортів і гібридів моркви. І всі вони мають позитивні характеристики. Тому кожен покупець вдається в питання
Цукіні – це різновид звичних нам кабачків. Від своїх побратимів вони відрізняються плодючістю, компактністю та дивовижними смаковими якостями плодів у