Законопроекти, що підтримають виробників крафтових спиртних напоїв та вина.

Новини

Верховна рада України ухвалила у першому читанні два законопроекти, спрямовані на підтримку малих виробників крафтових спиртних напоїв та виноробів.

За основу прийнято законопроекти №5762 та №9030.

Законопроект №5762 передбачає визнання малими виробниками дистилятів суб’єктів господарювання, спрощення процедури отримання ліцензії та узгодження норм законодавства, що стосуються ліцензування виробництва та продажу спиртових дистилятів.

Законопроект №9030 пропонує скасування бюрократичних процедур та обмежень, створення реєстру малих виробництв виноробної продукції, зменшення вимог до матеріально-технічної бази малих виробництв та спрощення процедур звітності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Анастасія Хахалева
Понад п'ять років досвіду роботи в друкованих виданнях. З 2015 по 2019 рік - головний редактор журналу «Супермаркет Насіння» і менеджер зі зв'язків з громадськістю, у зв'язку з чим обробляю і аналізую дані про товари, їх популярності і особливості від клієнтів і виробників. Закінчила Таврійський державний агротехнологічний університет за спеціальністю організація с / г виробництва. Магістр економіки, торгівлі і біржової діяльності.
Оцініть автора
Агро Сіті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: