Зустрічайте новинки огірків від Enza Zaden – Ансгар F1, Ронел F1 та Ірленд F1

Вирощуємо огірки разом з Супермаркетом Насіння

У продаж надійшло насіння нових гібридів огірків від компанії Enza Zaden!

Ансгар F1 (Е23Р.16353 F1)

ансгар ф1

Ранній партенокарпічний гібрид огірка для весняно-літнього вирощування у відкритому та закритому ґрунті, а також у плівкових теплицях. Вегетаційний період – 32-35 днів.

Плоди корнішонного типу, циліндричної форми, великобугорчасті, насиченого зеленого кольору з блиском. Довжина зеленця близько 10-12 см, а діаметр – 25-35 см.

Рослина відкрита, добре зав’язує плоди навіть у стресових умовах. Толерантна до таких хвороб, як кладоспоріоз, огіркова мозаїка, пожовтіння жилок огірка, жовта мозаїка цукіні та борошниста роса.

Основні переваги гібриду Ансгар F1 – висока врожайність, скоростиглість, транспортабельність та відмінні смакові якості.

Ронел F1

ронел ф1

Ультраранній партенокарпічний гібрид огірка для ранньовесняної та осінньої посадки в теплиці.

Плоди світло-зеленого кольору, глянсові, з невеликою насіннєвою камерою, довжиною 10-12 см. Поверхня огірків з великою кількістю шипів, яка не знижується навіть за стресових умов вирощування.

Рослина компактна, відкрита, з короткими міжвузлями. У кожній пазусі формує по 2-3 однорідні плоди. Характеризується ранньою та дружньою віддачею плодів.

Особливості гібриду Ронел F1 у тому, що зростання його бічних пагонів зупиняється на висоті рослини 80-100 см, що значно полегшує догляд за культурою.

Огляд нового гібриду огірка для вирощування у теплиці – Ронел F1

Ірленд F1

ирленд ф1

Партенокарпічний гібрид огірка для отримання раннього врожаю у першому та другому оборотах.

Плоди світло-зеленого кольору, довжиною 10-12 см, з чітко вираженими горбками, які зберігаються в спеку і при переростанні.

Рослина відкрита, з короткими міжвузлями, при висоті 80 см її пагони перестають рости, тому проводити пасинкування стає набагато легше.

Гібрид Ірленд F1 характеризується високою врожайністю однорідних плодів. Огірки добре переносять транспортування та мають приємний свіжий смак.

Новинки насіння огірків від компанії Enza Zaden можна придбати в інтернет-магазині «Супермаркет Насіння» через сайт або за номерами телефону:

  • +38(066)827-50-68
  • +38(063)238-93-97
  • +38(068)347-43-44
  • +38(067)204-97-59

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Марія Чурсіна
Магістр з агрономії. Закінчила ХДАУ. У 2010 році проходила виробничу практику на селекційно-випробувальній станції "Nunhems". У 2011 році працювала агрономом в ПП "Зелений Гектар", який займається вирощуванням саджанців плодових дерев, розсади суниці та овочів. У 2012 році була агрономом в компанії "АгроАналіз". З 2013 року працюю в інтернет-магазині "Супермаркет Насіння".
Оцініть автора
Агро Сіті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: