Ми відновлюємо роботу

Новини

Добрий день, вас вітає “Супермаркет Насіння”!

Рада повідомити, що ми відновили свою роботу після тривалої окупації. Наш основний склад залишився на непідконтрольній території України. Частина насіння, препаратів та іншої продукції залишається недоступною на невідомий термін. Про наявність товарів краще запитувати у менеджерів з продажу.

Частина команди також переїхала в більш безпечне місце, і потроху налагоджуються вже всі робочі моменти. Ми намагаємося виконати всі зобов’язання перед нашими постачальниками та клієнтами.

Очікуємо на Ваші замовлення.
Бажаю, як завжди, гарного врожаю під мирним небом вільної України!

З повагою, керівник Супермаркету Насіння
Зосіменко Ірина Вікторівна
+380501331137

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Анастасія Хахалева
Понад п'ять років досвіду роботи в друкованих виданнях. З 2015 по 2019 рік - головний редактор журналу «Супермаркет Насіння» і менеджер зі зв'язків з громадськістю, у зв'язку з чим обробляю і аналізую дані про товари, їх популярності і особливості від клієнтів і виробників. Закінчила Таврійський державний агротехнологічний університет за спеціальністю організація с / г виробництва. Магістр економіки, торгівлі і біржової діяльності.
Оцініть автора
Агро Сіті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомити про
guest
4 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Галина

Ви найкращі!

Блия

Мы очень рады что вы с нами!!!!Очень переживали за вас !!!! Здоровья, успехов и процветания вам с искреннеми пожеланиями к вам!!! Мы вас любим!!! Самый лучший агро интернет магазин!!!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: